Vuoden 2018 ensimmäinen matka varattu

Vuoden 2018 ensimmäisen reissun lennot on nyt varattu ja suuntana tulee olemaan Saksa ja tarkemmin ottaen Frankfurt ja Stuttgart. Harvemmin tulee lentoja varattua suoraan lentoyhtiön omilta sivuilta, mutta Finnairin matkamessutarjouksista löytyi asiallisen hintaiset suorat lennot sopiville päiville, joten nappasimme ne itsellemme vikana tarjouspäivänä.

Kevät Duisburgissa

Saksa ei kuulu omiin lempparikohteisiini, mutta päätin antaa maalle vielä yhden mahdollisuuden. Ruokatarjonta gluteenittomalle, ei lihaa syövälle henkilölle on ollut Saksassa reissatessa melko rajoitettu ja käteisen käytön suosiminen on aiheuttanut useampaan kertaan haasteita. Viimeksi ravintolassa laskua maksaessani sain kuulla, että minimiveloitus kortilta on 50€ ja lähin pankkiautomaatti sijaitsee 2km päässä. Onneksi matkaseuralta löytyi käteistä, joten en jäänyt tiskaamaan loppuseminaariksi.

8 vuotta sitten Berliinissä

Berliinin matkasta tosin on jo kulunut 8 vuotta ja viime vuoden reissu Duisburgissa meni pitkälti seminaarissa nähtävyyksiä näkemättä. Frankfurtin lentokentällä on tullut vietettyä aikaa useammankin kerran, joten nyt onkin loistava tilaisuus antaa kaupungille itselleen tilaisuus häikäistä ja saada tämä matkaaja innostumaan Saksasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top