Hyvä hotelli Ao Nangissa

Ensimmäiset yömme Krabilla päätimme viettää Ao Nangissa sen helpon saavutettavuuden takia lentokentältä tultaessa. Varasimme jo ennen matkaa itsellemme Ao Nang Buri Resortista huoneen muutamaksi ensimmäiseksi yöksi ja valintamme osui aivan nappiin.

Saavuimme paikalle jo 8 aikaan aamulla melko väsyneinä matkan jälkeen, sillä olimme vaihtaneet konetta ja unet olivat jääneet melko vähille. Olin ilmoittanut aikaisesta tulostamme hotellia varatessamme ja check-inin tehdessämme saimme tietää, että saisimme huoneen jo kello 10 ja 11 välillä. Ehdimme siis käväistä aamukävelyllä kadun toisella puolella olevalla rannalla, sekä kaupassa ostamassa ostamassa juotavaa ja pientä naposteltavaa aamupalaksi. Istuimme myös hetken aulassa ennen huoneen saamista nauttien henkilökunnan meille tuomaa mehua.

Olin pyytänyt meille hiljaisen huoneen ja mielellään mahdollisimman korkealta ja iloksemme myös tämä toive oli huomioitu. Laukkumme kannettiin kolmanteen kerrokseen mukavaan ja siistiin perushotellihuoneeseen, jonka sängyille pyyhkeet oli taiteltu kauniisti. Muutama pullo vettä päivittäin kuului huoneen hintaan. En ole mikään suuri ammeiden fani, mutta suihkussa käyminen ammeessa onnistui ihan mukavasti. Hanasta tuli hetken odottelun jälkeen lämmintä vettä ja vaikka vedenpaine ei Suomen tasolle ylttänytkään sai kuitenkin myös hiustenpesun hoidettua onnistuneesti.

Huonevaraukseemme ei kuulunut aamupala, mutta ostimme sen yhtenä aamuna 400 bahtin hintaan. Aamupalan valkosipuliriisi oli herkkua ja myös muita gluteenittomaan ja lihattomaan ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja oli tarjolla kananmunista jogurttiin ja hedelmiin.

Hotellissa oli myös pieni oma uima-allas, jossa kävimme pulahtamassa yhtenä päivänä. Silloin altaalla oli melko tyhjää, joten uimaan ja aurinkotuoleille mahtui hyvin. Vilkkaimpana turistiaikana tai jos hotelli on täynnä voi altaalla olla kuitenkin vähän turhan ruuhkaista, jolloin varsinaista uimista altaassa tuskin voi harrastaa. Altaalle ei myöskään paista aurinko koko päivää, joten se sopii paremmin uinnille piipahtamiseen kuin oleiluun.

Hotelli sijaitsee kuitenkin aivan Nopparat Thara -rannalla, johon pääsee kätevästi vain ylittämällä kadun. Ranta on Ao Nang Beachia huomattavasti rauhallisempi ja tilaa löytyy runsaasti niin uimiseen kuin auringosta nauttimiseenkin. Rannalta lähtee myös pitkähäntäveneitä eli uimisen lisäksi pääsee retkeilemään läheisille saarille. Ranta on melko matala ja laskuveden aikaan ei uimaan oikeastaan pääse. Yhtenä päivänä haaveilin iltapäiväuinnista merestä, mutta noin 500m kahlattuani ja veden yltettyä tällöinkin vain polviin päätin luopua ajatuksesta ja pulahtaa hotellin altaassa.

Mikäli kaipaa hieman enemmän menoa tai isompaa ravintolavalikoimaa on Ao Nangin rantakatu kävelymatkan päässä. Meille noin ehkä 10-15 min kävelymatka ei tuntunut pitkältä ja samaisen matkan voi taittaa noin euron hintaan myös tuk-tukilla. Meille rauhallisempi sijainti sopi paremmin kuin hyvin ja oli ihana tulla sisäänheittäjien ja turistikrääsän keskeltä takaisin oman hotellin rauhaan.

Mikäli etsit kohtuuhintaista, rauhallisella paikalla sijaitsevaa perushotellia Ao Nangista suosittelen Ao Nang Buri Resortia lämpimästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top