Uudenvuodenaatto Flamingo Spassa

Alkuperäinen ajatus oli, että oltaisiin vietetty uusi vuosi ulkomailla, mutta koska kaikki matkat olivat kalliita uudenvuoden tienoilla päätimme lähteä Thaimaaseen aiemmin ja viettää uudenvuoden Helsingissä. Uudenvuodenaaton päivän päätimme ottaa rennosti kylpylässä. Suuntasimme siis heti aamusta Flamingo Spahan. Spa puoli on mielestäni melko hinnakas, joten kannattaa kytätä tarjouksia esimerkiksi kaksi yhden hinnalla. Lisäksi pyyhkeet ja kylpytakit maksavat nykyään erikseen.

Oma lemppari flamingossa on aikuisten spa kylpylä lämminvesiallas jossa tulee vietettyä suurin osa ajasta. Käytiin toki myös mineraalivesialtaassa ja vesipuiston puolella laskemassa tunneliliukumäessä renkaalla.

Spa puolen ruoka yllätti positiivisesti. Tilasin itselleni gluteenittoman vuohenjuustoburgerin bataattiranskalaisilla ja ruoka oli todella hyvää. Suosittelen tätä annosta lämpimästi mikäli Flamingossa olet. Kylpylässä on käytössä kätevä ranneke systeemi eli saat tullessa käteen rannekkeen, jonne kirjataan ostokset ja maksat pois lähtiessä.

Useampaan kertaan flamingossa käyneenä ei paikkaa tarjoa mitään kovin uutta, mutta sopii hyvin rentoon päivän viettoon ja silloin kun kaipaa lämpimään. Tällä kertaa paikka oli melko täynnä, mutta altaaseen mahtuu juuri ja juuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top