Tekemistä Krabilla: Krabi Weekend Night Market

Missä: Krabi Town, Vogue Shopping Centerin ympärillä
Kenelle: Street foodista ja markkinatunnelmasta nauttivalle
Milloin: Viikonloppuisin klo 17-21 välillä
Miten: Ao Nangista paikalle pääsee ostamalla lipun vaniin (120THB) retkiä myyvistä pisteistä

Ao Nangissa ei ole paljon tekemistä iltaisin joten päätimme suunnata yhtenä iltana Krabi Towniin markkinoille. Retkiä myyvät pisteet tarjoavat kuljetusta markkinoilla, mutta hinnat voivat vaihdella, joten kannattaa kysyä hintaa useammasta pisteestä. Meillä sopivasti hotellimme lähellä olevaan myyntipiste tarjosi edestakaisen kuljetuksen 120THB hintaan. Tähän hintaan minibussi noutaa sinut hotellilta ja vie alueella odottaen siellä parin tunnin ajan ja kuljettaa sitten takaisin hotellille. Autossa on myös muitakin matkustajia ja kuljetuksen aikoja ei voi siksi muuttaa joten, jos haluat viettää kaupungissa enemmän aikaa täytyy vuokrata auto kokonaan omaan käyttöön tai ottaa kuljetus vain yhteen suuntaan esim tuktukilla. Muutama tunti riittää hyvin itse markkinoiden kiertelyyn.

Katuruokakojuja

Markkinoilla on tarjolla melko paljon samoja tavaroita kuin Ao Nangin kojuissa, joten shoppailtua ei markkinoilla pahemmin tullut. Markkinoiden ruokatarjonta on kuitenkin monipuolista ja paikan päällä kannattaa lähteä käymään mikäli haluaa kokeilla erilaisia katuruokia. Kannattaa varautua siihen, että markkinoilla on paljon ihmisiä ja kulkeminen on hidasta, joten paikan päälle kannattaa ensisijaisesti lähteä nauttimaan markkinatunnelmasta.

Kojuja markkinoilla
Kuva: Noora Toiviainen

Alue tuli kierrettyä melko nopeasti ja myös ruokiakin maisteltua, joten piipahdimme myös Vogue tavaratalossa, jonka ympärillä markkinat ovat. Viereisiltä kaduilta löytyy erilaisia kahviloita ja ruokapaikkoja jos markkinoiden tarjonta ei miellytä.

2 thoughts on “Tekemistä Krabilla: Krabi Weekend Night Market

  1. Kannattaa laittaa muuten lenkkarit ennemmin jalkaan kuin flipflopit. Itse totesin tämän kyseisellä torilla, kun kiinalaislaumaa tuotiin markkinoille. Eivät katsoneet yhtään muiden liikkumista.
    Tuli nyt nähtyä night markets. Ei mikään ihme paikka. Hyvää kana- ja rapuvarrasta tuli ostettua. Sitä roinaa ei kukaan enää jaksa kantaa himaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top